Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Depreme Oyun Oynarken Yakalandı

İzmirde meydana gelen 66 büyüklüğündeki depreme canlı yayında oyun oynarken böyle yakalandı. O anlarda Umut Doğanay isimli bir genç ise canlı yayında oyun oynarken depreme yakalandı.


Depreme Oyun Oynarken Yakalandi Oyun Oynayan Gencin Deprem Anindaki Zor Anlari Youtube

Birçok insan yasağa rağmen kendini dışarı attı.

Depreme oyun oynarken yakalandı. Akdenizde merkez üssü Antalyanın Gazipaşa ilçesi açıkları olan 52 büyüklüğünde depreme canlı yanında oyun oynarken yakalanan. Bilgisayar oyunu oynarken depreme yakalandı. Bugün sabah saatlerinde Hırvatistanda 63 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İzmir Seferihisar merkezli depreme evinde bilgisayar oynarken yakalanan gencin o anları şiddetin boyutunu da gözler önüne serdi. Doğanay yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabında paylaştı. 30 Ekim 2020 0341 Diğer.

Çevre illerde de hissedilen deprem paniğe neden oldu. Çevre illerde de hissedilen deprem paniğe neden oldu. İzmir Seferihisar merkezli depreme evinde bilgisayar oynarken yakalanan gencin o anları şiddetin boyutunu.

VenuTwitch yayıncısı Grechi canlı yayında Dota 2 oynarken büyük şok yaşadı. Depreme oyun oynarken yakalandı. Birçok insan yasağa rağmen kendini dışarı attı.

Grechi birçok kez yaptığı gibi Twitchte yayın açtı ve Dota 2 oynamaya başladı. Depreme Oyun Oynarken Yakalandı. Can havliyle kendini kurtarmak için odadan ayrılan gencin ardından depremin şiddeti.

Canlı yayında oyun oynarken depreme yakalandı. 50 kişi oyun oynarken yakalandı. CANLI YAYINDA DEPREME YAKALANDI.

Depreme canlı yayında oyun oynarken yakalandı. Depreme oyun oynarken yakalandı. İzmirde meydana gelen depreme canlı yayın sırasında yakalanan genç çocuğun panik anları kameraya yansıdı.

GRECHI OYUN OYNARKEN DEPREME TANIK OLDU. 15 gökdelen dinamitlerle saniyeler içinde yerle bir edildi. Depreme oyun oynarken yakalandı.

Cloud9nın orta koridor oyuncusu Perkz yayında League of Legends oynarken depreme yakalandı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı. İzmir Seferihisarda yaşanan 66 büyüklüğündeki depreme bilgisayar oyunu oynarken yakalanan Arda Can Özer isimli gencin.

Deprem Hırvatistanın başkenti Zagrebte hissedildi. Depreme bilgisayar başında oyun oynarken yakalanan genç bir vatandaşın o anki paniği ve yaşanan sarsıntının süresi saniye saniye kaydedildi. 52 büyüklüğüyle Antalyada panik yaratan depreme bir çocuk bilgisayar başında oyun oynarken yakalandı.

Depremde bazı binalar yıkıldı ve enkaz altında kalanlar oldu. Kapıyı açmamak için 2 saat direndi. Boş koltuk depremin şiddetiyle dakikalarca sallandı.

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Telegram. Depreme canlı yayında oyun oynarken yakalandı. İzmir depremine bilgisayarında oyun oynarken yakalandı.

Cloud9nın oyuncusu Perkz oyun oynarken depreme yakalandı. Görüntüler depremin şiddetini gözler önüne serdi. Yaşanan deprem anları bilgisayar o.

Bilgisayarda oyun oynarken depreme yakalandı İzmirde meydana gelen 66 büyüklüğündeki depreme bilgisayarda oyun oynarken yakalanan bir genç koşarak bulunduğu yeri terk etti. Depreme oyun oynarken yakalandı. 25 Haziran 2021 Cuma 1943.

Akdenizde merkez üssü Antalya nın Gazipaşa ilçesi açıkları olan 52 büyüklüğünde depreme canlı yayında oyun. O anlarda Umut Doğanay isimli bir genç ise canlı yayında oyun oynarken depreme yakalandı. Depreme canlı yayında oyun oynarken yakalandı.

Panik anları saniye saniye kamerada. İzmirin Seferihisar açıklarında meydana gelen 66 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgeden dikkat çeken görüntüler geliyor. İzmirde meydana gelen 66 büyüklüğündeki depreme bilgisayarda oyun oynarken yakalanan bir genç koşarak bulunduğu yeri terk etti.

Doğanay o anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Akdenizde merkez üssü Antalyanın Gazipaşa ilçesi açıkları olan 52 büyüklüğünde depreme canlı yanında oyun oynarken yakalanan Umut Doğanay büyük korku yaşadı. Depreme oyun oynarken yakalandı.

Egede 66 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AKDENİZde merkez üssü Antalyanın Gazipaşa ilçesi açıkları olan 52 büyüklüğünde depreme canlı yanında oyun oynarken yakalanan Umut Doğanay büyük korku yaşadı. Ancak bir süre sonra Grechi Peruda yaşandığı aktarılan 5.

Bir anda korku ve paniğe kapılan genç yerinden. İzmirde yaşanan şiddetli deprem anları bilgisayar oyunu oynayan bir gencin kamerasına anbean yansıdı. Depreme canlı yayında oyun oynarken yakalandı 05122020 1738 AKDENİZde merkez üssü Antalyanın Gazipaşa ilçesi açıkları olan 52 büyüklüğünde depreme canlı yanında oyun oynarken yakalanan Umut Doğanay büyük korku yaşadı.

Oyun oynarken depreme yakalanan gencin yaşadığı korku kamerada - Haberler Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir haberleri kopyalamayınız. Twitchte 40 bine yakın takipçisi olan Güney Amerikalı yayıncı yayındayken 58 büyüklüğünde bir depreme yakalandı. O anlar 30 saniyeyi geçiyor.

CANLI YAYINDA DEPREME YAKALANDI. Erzurumajans-AFAD tarafından büyüklüğü 52 olarak açıklanan deprem sırasında oyun oynayan ve bir anda sallandığını hissedip bağırmaya başlayan 17 yaşındaki Umut Doğanay Lafçının depreme canlı yayınla yakalandığı anlar kaydedildi.


Antalya Da Oyun Oynarken Depreme Yakalandi


Depreme Oyun Oynarken Yakalandi Oyun Oynayan Gencin Deprem Anindaki Zor Anlari Youtube


Depreme Oyun Oynarken Yakalandi Oyun Oynayan Gencin Deprem Anindaki Zor Anlari Youtube


Depreme Oyun Oynarken Yakalandi Oyun Oynayan Gencin Deprem Anindaki Zor Anlari Youtube


Izmir De Meydana Gelen 6 6 Buyuklugundeki Depremden Ilk Goruntuler Biacaip


Posting Komentar untuk "Depreme Oyun Oynarken Yakalandı"