Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Izmir Depremi Oyuncu

Başarılı oyuncu Berk Atanın İzmirde yaşayan ailesi dün meydana gelen 66lık depreme evlerinde yakalandı. Oyuncu Ece Dizdar hakkındaki gerçekle hayranlarını hüzne boğdu.


Izmir Depremiyle Ilgili Provokatif Paylasim Yapan 3 Kisi Gozaltinda

Oyuncu Berk Atan ailesinin de depreme yakalandığını duyurdu.

Izmir depremi oyuncu. Ünlü oyuncu Ece Dizdar 1999 depreminde yaşadığı büyük acıyı hayranlarıyla paylaştı. İzmirin Seferihisar açıklarında olan 66lık depremin ardından İzmirin Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yıkımın meydana geldiği enkaz altında vatandaşların olduğu. 1999 Büyük Marmara Depremine 5 yaşında aile ziyareti için gittikleri.

AFAD İstanbul ve çevresinde de hissedilen depremin büyüklüğünün 66 olduğunu açıkladı. Avşar Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımda şunları ifade. Twitter hesabından ailesinin yaşadıklarını anlatan oyuncu evlerinin cam ve kapılarının patladığını söyledi.

Sunucu ve oyuncu Hülya Avşar İzmir depremi sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Masumlar Apartmanı ekibinin İzmirde meydana gelen 66lık depremle ilgili söyledikleri herkesi duygulandırdı. Son dakika İzmir depremi.

İzmir depreminin ardından paylaşımda bulunan Ece Dizdar 1999 depreminde. İzmirde 66 büyüklüğünde deprem. İzmir depreminden sonra yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Sihirli Annem dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Gizem Güven İzmir depremi sonrası duygularını dile getirdi. Ünlü oyuncu 99 depreminde enkazdan çıktığını söyledi. Dizi Program Film Haber Video Oyuncu vb.

Ünlü oyuncu İzmir depremi olurken annem ve ben İzmirden dönüş yolundaydık. Merkez üssü Ege Denizi nin İzmir Seferihisar açıkları olan 66 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başarılı oyuncu Ece Dizdar hakkındaki gerçekle hayranlarını hüzne boğdu.

İzmir depremi oyuncu Gizem Güveni geçmişe götürdü. Ünlü oyuncu İzmir depremi olurken annem ve ben İzmirden dönüş yolundaydık. Oyuncu Rıza Kocaoğlunu kahreden haber.

Ünlü isimler sosyal medyada deprem ile ilgili üzüntülerini ve geçmiş olsun dileklerini paylaştı. Milliyetin haberine göre Türkiyeyi derinden sarsan deprem sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Serenay Sarıkaya yaşadığı üzüntü ve endişeyi dile getirdi. Ünlü oyuncu İzmir depremi olurken annem ve ben İzmirden dönüş yolundaydık.

Oyuncu Gizem Güven 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde göçük altında kaldığını söyleyerek duygusal paylaşımda bulundu. İzmir in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 66 büyüklüğündeki deprem sanat. Deprem yaklaşık olarak 5-6 saniye sürerken vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde göçük altında kalan oyuncu Gizem Güven İzmir depreminden sonra yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Türkiyeyi derinden sarsan deprem sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Serenay Sarıkaya yaşadığı üzüntü ve endişeyi dile getirdi. Felaketin bu denli büyük yaşandığına insan inanmak istemiyor ifadelerini kullandı.

İzmirde yaşanan depremin ardından oyuncu Gizem Güven 21 yıl önce yaşadığı kabus dolu günü hatırladı. İzmirde Cuma günü gerçekleşen depremin ardından son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ünlü oyuncu İzmir depremi olurken annem ve ben İzmirden dönüş yolundaydıkFelaketin bu denli büyük yaşandığına insan inanmak istemiyor ifadelerini kullandı.

İzmirde şiddetli deprem meydana geldi. Kalbimiz dualarımız sizlerle mesajını yayınladı. O isimlerden depreme yakalananlar da vardı.

Felaketin bu denli büyük yaşandığına insan inanmak istemiyor ifadelerini kullandı. İzmir in Seferihisar açıklarında olan 66lık depremin ardından. Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncuları Merve Dizdar Ezgi Mola ve Birkan Sokullu İzmir için videolu mesaj yayınladı.

Bazı binaların yıkıldığı İzmir depreminde çok sayıda bina da hasar gördü. Sarıkaya Tüm İzmire geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Twitter hesabından ailesinin yaşadıklarını anlatan oyuncu.

İzmirde Merkez üssü Ege Denizinin Seferihisar açıkları olan 68 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Oyuncu Gizem Güven 1999 depreminde enkaz altından çıktığı günü unutamıyor. Ünlü oyuncu 99 depreminde enkazdan çıkmış.

İzmir depreminde enkaz başında beklediği arkadaşı Ali Çağın Kaygusuzu kaybetti İzmirde 69 büyüklüğündeki deprem. Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamada depremin 2314te gerçekleştiği ve Balıkesir Akçaköyde meydana geldiği ifade edildi. İzmirde 66 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Felaketin bu denli büyük yaşandığına insan inanmak istemiyor ifadelerini kullandı. Deprem İzmir ve çevre illerde de hissedildi. Oyuncu Berk Atan ailesinin de depreme yakalandığını duyurdu.

Depremin derinliği 77 büyüklüğü ise 5 olarak ölçüldü. İzmirde deprem meydana geldi. 15 saniye süren depremde şu ana kadar 20den fazla kişi hayatını kaybetti 800den fazla kişi yaralandı.

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya Seferihisar açıklarında meydana gelen 66lık depreme İzmirden dönüş yolunda yakalandı. İzmirde 30 Ekim Cumu günü meydana gelen deprem. Oyuncu Rıza Kocaoğlunun İzmirdeki deprem felaketinde enkaz altında kalan arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz hayatını kaybetti.


Unlu Isimlerden Izmir Depremi Paylasimlari Son Dakika Magazin Haberleri


Pin On Magazin


Adnan Oktar O Isim Ile Milyonlara Ters Kose Yapti Begenilen Oyuncu Kedicik Cikti Oyunculuk Kariyeri Bitebilir 2020 Oyunculuk Gelin Kariyer


Izmir Depremi Unlu Oyuncuya 99 Depremini Hatirlatti Enbursa Haber


Haluk Levent Ten Izmir Deki Depremzedelere Bagis Kampanyasi Muzisyenler Ahbaplar Komedyenler


Posting Komentar untuk "Izmir Depremi Oyuncu"