Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Amerikanın Deprem Oyunu

Oluşan deprem hem beklenenden çok uzun süreli hemde çok daha güçlü çikti. Deprem sırasında gökyüzünde beliren garip ışıkları araştıran Kanadalı bilim insanları cevabı buldu.


Amerika Deprem Silahi Desifre Edildi Haarp Youtube

Amerikan Ekonomisinin İşleyişi tanımı anlamı nedir.

Amerikanın deprem oyunu. Bunlar hep Amerikanın oyunu deyu deyu topu Amerikaya atabilirsiniz. Ben söylüyorum sanmayın biliyorum. 1925 yılında ise Amerikanın Indiana bölgesinde gerçekleşen hortum saatte 117km hıza çıkmıştır ve 700 kişiyi öldürmüştür.

Amerikan Ekonomisinin İşleyişi hakkında bilgi. Amerikan Ekonomisinin İşleyişi nedir. 24 Eyl 2021 2222.

Suriyedeki oyunu bu ittifak kurup yönetecekti. AFADın aktardığına göre deprem saat 1641. Kısa bir özet geçecek olursak HAARP yani Türkçe açılımıyla Yüksek Frekans Aktif Aurora Programı bundan 27 yıl önce Alaskada kuruldu.

Amerikan Ekonomisinin İşleyişi - Dünya Ekonomisi - Ekonomi. Amerikanın deviremediği Taliban ı İran ın desteğiyle Kuzey İtifakkı devirdi. Amerika aslında uzaya hiç çıkmadı.

Son günlerde ardı ardına meydana gelen depremler ABDnin gizli silahı HAARP ile ilgili iddiaları yine gündeme getirdi. Amerikanın Alaska eyaletinde faaliyette olan bu sistem tam bir kıyamet silahı. Sovyet Rusyasının 1957 yılında uzaya ilk uyduyu fırlatmasının ardından Amerika Birleşik Devletlerinin uzay yarışında geride kalmamak için bu düzeni kurduğu söylenir.

ABDnin Kuruluşu tanımı anlamı nedir. Üç Kuşağı Buluşturan Oyun Festivali. Muğlanın Datça ilçesi açıklarındaki Ege Denizinde 44 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Jacksonun kurguladığı oyunları oynayabilmek için belirli bir olgunluğa erişmeniz gerekiyor. Amerika Birleşik Devletleri haberleri son dakika amerika birleşik devletleri haber ve gelişmeleri burada. Ancak hesapta doganin oyunu yoktu.

Mutlaka araştırılmalı ve kamuoyuna açıklanmalı. Düne kadar bütün islam aleminden semparti ile bakılan İran çevridiği Acem oyunu olduğunun Esad ın katliamlarına destek vererek gösterdi. Dünya artık modern savaş yöntemlerine geçmekte ve bu da onlardan biri.

15- Amerikanın Suriyeden çekilmesi hakkında. Tesla deprem makinesi depremin enerji gerilimine dayanamayıp parçalandı ve ortaya. Dünya Savaşı Uranüs Boğada iken patlak vermiş 191939 Uranüsün Boğa burcunu tamamlamak üzere olduğu 1941 yılında Almanya ve İtalya ABDye savaş ilan etmiş.

Bir adam çıkacak amerikanın gizli belgelerini yayınlayabilecek sonra da yaşayacak gitsinler bebekleri kandırsınlar amacın orta doğuda güvensizlik ortamı. ABDnin Kuruluşu nedir. Gölcükte 4 yerine 7 hatta 8 şiddetinde deprem oldu.

Son yıllarda deprem ve birçok olaya sebep olduğu düşünülen HAARP projesini duymuşsunuzdur. Ve büyük bir patlama ile her şey kontrolden çıktı. 26 Nisan 1989 yılında Bangladeşte gerçekleşen hortum inanılmaz derece yıkıcı olmuştu.

İstanbul Silivri açıklarında meydana gelen 58 büyüklüğündeki deprem vatandaşa korku dolu anlar yaşattı. Bize büyüklüğü 74e olarak yutturulan deprem tepe noktasına ulaştığında ulastiginda Amerikada aletler 101i gösteriyordu. Oluşan deprem hem beklenenden çok uzun süreli hem de çok daha güçlü çıktı.

Evet bencede çok Ütopik. Richter deprem şiddetini ölçen cihazı geliştirmiş. Amerikanın deneyinin başarısız olması sonrasında iddialar bu şekilde devam etti.

Uranüsün Boğa burcunda seyrettiği. Dünya mimarlık günü ne zaman. Hint-Pasifik dörtlü Grubu Liderleri Beyaz Sarayda.

Depremler sırasında insanların şahit olduğu garip. Adamların tek kursun sıkmadan. Venezuela Hükümeti Ve Muhalefet Yeniden Masada.

Uranüsün Boğa burcunda seyrettiği 1935 yılında C. Ki dönemde ABD İran ı. Oyun dediysek aklınıza çocuk oyunları gelmesin.

Gökyüzündeki garip ışıklara bilimsel açıklama. ABDnin Kuruluşu - Ülkeler Tarihi - Bilim. Van Erciş Depremi HAARP eseri mi.

80 bin kişinin evsiz kaldığı hortumda 1200e yakın kişi yaşamını yitirmişti. Olayı ifşa etmemiz o tarihte oyunu bozdu. Bunun nedeni ise amerikadaki san andreas fay hattının yapısına en çok benzeyen.

Elazığ depreminin yaraları sarılıyor Elazığ deprem depremzede en son haber haber elazığ haberleri deprem haberleri sivrice haberleri. Bir kadın üye olduğu spor salonuna gelen hemcinslerinin çıplak fotoğraflarını çekti. Kuruluş amacı ABDde göksel incelemeler yapmaktı bu amaçla da birçok bakanlık ve.

Amaç o tarihte olacak bir depremle Mehdiliğini ilandı. Hatırlarsanız TVlerde Ağustosta deprem olacağını FETOnun ağzından vermiştim. Amerikan Ekonomisinin İşleyişi - abd ekonomi tarihi makalesi haberleri Amerikan Ekonomisinin İşleyişi vikipedi.

Ancak hesapta doğanın oyunu yoktu. ABD deprem ajansı İstanbul depreminin dalga haritasını yayınladı. Umarım video sizi yeterince gerer.

Dünya Amerikanın İdlib oyunu başlad. İnternete çıplak fotoğrafları sızdırılan ünlülerden sonra bir şok da Çinden geldi. Bu desteğini Hizbullah ı.

ABDnin Kuruluşu hakkında bilgi. Biz sadece ahanda bunlar dedik. Şiddeti 74e ulaştığında Amerikada aletler 78i gösteriyordu.

Haarp i bilmeyenler bu başlığa gülebilir bizi paranoyak olarak da görebilirler Ulan Adamlar Amerikadan amma korkmuşlar Haşa Depremi bile Amerikadan biliyorlar diyebilirler Ama şu Bilsinler ki Amerikanın iklim kontrol silahi Haarp diye bir korkunç icadı var merkezi Alaska da ve Dev Antenlerle iyonosfere dalga gönderip o dalgaları iyonosfer de. Herkes cahil herkes bilgisiz. 17 Ocak 2014 0902.

Alaskada yer alan ve Pentagon tarafından idare edilen gizli. Teslayı öğrenirseniz ne demek istediğimiz çok daha iyi anlayacaksınız. Amerikanın mı Oyunu.

16 Ocak 2014 2100. ABDnin Kuruluşu - abd nin kuruluşu makalesi haberleri ABDnin Kuruluşu vikipedi. Komplo teorisine göre 1999 gölcük depremi haarp sistemiyle yapay olarak ortaya çıkartılmıştır.

Girit Adasında 58 Büyüklüğünde Deprem. Ancak çalışmaların bir çoğu olumsuz geçti ve denemeler hesaplanan gibi olmadı. Amerikanın yapay deprem silahı olarak bilinen HAARPı anlatmaya çalıştım.

24 Eyl 2021 2245. O güne ait kayıtlar önce bütün sitelerden silindi sonra 67 gibi komik bir rakam. Istedikleri zamanda istedikleri yerde istedikleri şiddette deprem olusturabilme ve daha kesfedemediğimiz kimbilir daha neler neler.


Van Depremi Amerika Nin Saldirisiydi Iste Kanitlari Haarp Egonomik


Abd Nin Gizli Silahi Haarp Haarp In Depremlere Etkisi Var Mi Son Dakika Yasam Haberleri


Amerika Gelecekte Depremlere Hazir Mi


Van Depremi Ile Ilgili Komplo Teorisi Guncel Haberler Milliyet


Haarp Projesi Nedir Turkiye De Denendi Mi Youtube


Posting Komentar untuk "Amerikanın Deprem Oyunu"