Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Deprem Oyunu Oyna

Oyunda kontrolleri MOUSE kullanarak sağlayabilirsiniz. Deprem oluyordeprem oluyor Parmak uçları ile dizlere vurulur Her şey sallanıyor Parmak uçları yukarı bakarken eller sağa sola yatırılır Korkmayın korkmayın.


Friv Oyna Araba Yarisi Savas Oyunlari Yilan Oyunu Friv Com 22 Kasim Yasam Haberleri

Hemen bir masanın altına saklanın sol elin parmakları açılarak masa yapılır.

Deprem oyunu oyna. Bir hesap aç ve. EN GÜZEL VE MODERN OYUNLAR. Lezzetli Donut Oyunu Pastacı Kız Oyunu Krep Tarifi Oyunu Noel Pastası Oyunu Brownie Oyunu YasinKa.

Yö oyun oyunlar oyun oyna oyunları oyna bedava oyunlar barbi oyunları ben10 oyunları ateş ve su. Deprem göktaşı kasırga ne ararsan var. Bu oyun deprem anında yapılması gereken doğruları öğretmek amaçlı hazırlanmıştır.

Depremden Kaçış isimli bu oyunumuzda motorunuz ile deprem sizin bulunduğunuz bölgeye vurmadan önce kaçmalısınız. Bu kaçış sırasında önünüze çıkan engellerin. Deprem Oluyor Parmak Oyunu.

Deprem yolcusu üzerinde yolculuk eden engelli ve zorlu motor oyunları ustası sürücümüz bu sefer canını ve motorunu kurtarmak için kullanmaktadır. Fakat bu oyun size eğlence ve keyiften çok eğitim amaçlı düzenlemiş bir yapısı vardır. Kızıl Kurtlar Oyunu Oyna.

Deprem ile sarsıntı oluşturup buz küplerini kırabiliyoruz. Çok Oyunculu Çevrimiçi Oyunlar Oyna. Dinazorların Sonu 4 Oyunu Aborjinler Oyunu Elmas Mağarası Efsanesi Oyunu Arabayla Depremden Kaçış Oyunu Dinazorların Sonu 3 Oyunu YasinKa.

Depremden kaçış oyununda bulunduğunuz binadan kurtulmak için yapmanız gereken tek şe karşınızdaki binaya zıplamak. Sünger Bob Testere Oyunu Oyna. Bu oyunda deprem anında yapılması gereken doğruları öğretmek amaçlı hazırlanmış.

Yarış ve ödül kazan. Doğal Afetler 4 oyunu oyna. Bu oyun deprem anında yapılması gereken doğruları öğretmek amaçlı hazırlanmıştır.

Fırtına ve kasırga ile. En yeni Deprem Oyunları burada. Eğer deprem sizi yakalarsa oyunu kaybedebilirsiniz.

Deprem Tatbikatı oyunu hakkında. Oyun ne yazık ki Türkçe değil ancak her şey anlaşılır bir şekilde olduğundan oynarken sizi zorlamayacaktır. Doğanın güçleri harekete geçti.

Düşmanların üstüne felaket yağdırma oyunu. En güzel Deprem Oyunları sitemizden oynayabilirsiniz. Deprem Oyunu nasıl oynanır.

Deprem Tatbikatı oynunu güvenli oyun sitemizden gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. BÜ Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Afete Hazırlık Eğitim Birimi. Deprem Tatbikatı Oyunu 287 kez oynandı.

Oyunda kontrolleri Mouse ile yapılmaktadır. Bu oyunda deprem aninda yapilmasi gereken dogrulari ögretmek amaçli hazirlanmis. Sol üst köşedeki depreme tıkla binanın uygun yerine tıklayarak bırak.

Bu oyun Eğitici Oyunlar kategorisinde yer alır. Araba Arabayı Yer 2. Bu oyunda zor durumda olann şehre yardım etmelisiniz.

Eğlenceli bir zeka oyunu olan çılgın felaket oyununda yumurtaları kırmak için deprem rüzgar gibi doğal afetler oluşturarak nesneleri harekete geçirin. Sarsıntı sırasında karşınızdaki binaya geçmek sandığınız kadar kolay olmayacak. Otelde Deprem Oyunu Oyna.

Bu zorlu ortamda engelleri aşarak kırıklar onarmalı ve insanlara eski ve güzel hayatlarını yaşamaları. Oyun ne yazıkki türkçe değil ancak herşey anlaşılır ve net. En güzel ücretsiz Yumurta Kırma Oyunları Oyna toplam 38 yumurta kırma oyunu sizleri bekliyor.

Kullanabileceğimiz doğal afet çeşitleri şunlar. En güzel ücretsiz Deprem Oyunları Oyna toplam 1 deprem oyunu sizleri bekliyor. Nan - 0 Oy.

Depremin sakasi ya da oyunu olmaz. Oyuna başlamak için oyun yüklendikten sonra alt kısımda çıkacak olan kaya biçimindeki. Oyun başlangıç ekranında sınıfta oturan talihsiz çocuk sizsiniz bakalım çocuğu okul binasından dışarıya çıkarabilecekmisiniz.

Karşınızdaki binaya geçebilmek için Z tuşu ile zıplamalısınız. Deprem beklenmedik bir anda gelerek insanları ve şehirde yaşayan tüm canlıları çaresiz bir halde bırakıyor. Otelde Deprem Oyunu Oyna.

Fantastik Kule Dengesi Oyunu YK Oyun. Dinazorların Sonu 2 Oyunu Oyna. Alttaki sarı üçgene bas.

Araba Arabayı Yer 2 Oyunu Oyna. Deprem Tatbikati Oyunu OyuncuBeyde bedava oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. En güzel ücretsiz Deprem Oyunları Oyna toplam 12 deprem oyunu sizleri bekliyor.

Dinozor Sarsıntısı Oyunu Oyna. Deprem fırtına sel heyelan arı saldırısı ve salgın hastalık. Deprem Oyunları oyunları ve daha birçok BEDAVA online oyunu OyuncuBeyde oyna.

Diğer oyuncularla etkileşime geç. Şehirde gerçekleşen deprem heryeri paramparça ediyor ve dağınık bir görüntü sağlıyor. Oyun ne yazık ki Türkçe değil ancak her şey anlaşılır ve net.

Doğal afet yaratma güçlerimizi nasıl mı kullanacağız. Oyun ne yazikki türkçe degil ancak hersey anlasilir ve net. Bunun için hızla yol almanız ve kaza yapmadan ilerlemeniz gerekmektedir.

Deprem Sonrası Oyunu Oyna - MODERNOYUN - Deprem sonrasında tamamen harap olan yollardan hızlıca geçerek uçağa yetişin ve şehirden kaçın. Felaket oyunu tam ekran oyna.


Ucretsiz Mahjong For Christmas Oyna


Google Tarayicinizda Bulunan Gizli Oyunlar Shiftdelete Net


Google Tarayicinizda Bulunan Gizli Oyunlar Shiftdelete Net


Epic Games Ten Ucretsiz Oyunlar Nba 2k21 Sistem Gereksinimleri Neler


Sony Den Ps Oyuncularina 10 Ucretsiz Oyun Shiftdelete Net


Posting Komentar untuk "Deprem Oyunu Oyna"