Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Araba Deprem Oyunu

Evin su tesisatı bozulmuş Düzelterek tesisatı sağlam hale getirin. En küçük bir hata veya yanlış karar ile yolunuz erken biter.


Cars The Video Game World Of Cars Wiki Fandom Video Game Rooms Video Game Games

Bu zorlu ortamda engelleri aşarak kırıklar onarmalı ve insanlara eski ve güzel hayatlarını yaşamaları için bir imkan sunmalısınız.

Araba deprem oyunu. Deprem Oyunu nasıl oynanır. Yarış ve ödül kazan. Deprem beklenmedik bir anda gelerek insanları ve şehirde yaşayan tüm canlıları çaresiz bir halde bırakıyor.

Kırmızı arabanız ile karşınıza çıkan engelleri ve canavar arabaları aşarak bitişe ulaşmalısınız. Araba Arabayı Yer 2 Oyunu Oyna. Bu oyun deprem anında yapılması gereken doğruları öğretmek amaçlı hazırlanmıştır.

Sol üst köşedeki depreme tıkla binanın uygun yerine tıklayarak bırak. Kazandığınız paralarla daha iyi arabalar satın alarak başarınızı arttıracaksınız. Diğer oyuncularla etkileşime geç.

Deprem Tatbikatı oynunu güvenli oyun sitemizden gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. Araba Arabayı Yer 2. 6 Vitesli 63 model arabadan paranızın yettiği modeli satın alacak yarışacaksınız.

O koşarken sizde zıplaması gereken yerleri belirleyin. Achievements bölümünden başarılarınızı aktifleştirerek dişliçark kazanabilirsiniz. Çok Oyunculu Çevrimiçi Oyunlar Oyna.

Dinazorların Sonu 2 Oyunu Oyna. Doğal afet yap ve yumurtaları kır. Turuncu Levye benim için bitti.

Depremin şakası ya da oyunu olmaz. Alttaki sarı üçgene bas. Deprem yolcusu üzerinde yolculuk eden engelli ve zorlu motor oyunları ustası sürücümüz bu sefer canını ve motorunu kurtarmak için kullanmaktadır.

Bu oyun deprem anında yapılması gereken doğruları öğretmek amaçlı hazırlanmıştır. Tamer Yeşildağ Oyun Kanalına hoş geldiniz. Oyuncular bu stüdyonun büyük işlerin altından iyi şekilde kalkıp adeta şaheser oyunlar sunmasını seviyor.

Bir hesap aç ve. Oyun Delisi benim için bitti. Deprem çantanı hazırla basamağına gelindiğinde markete gitmek için î adım ilerler.

Oyun ne yazık ki Türkçe değil ancak her şey anlaşılır ve net. Otelde Deprem Oyunu Oyna. Bu oyunda zor durumda olann şehre yardım etmelisiniz.

Arabayla Depremden Kaçış Oyunu Oyna Dinazorların Sonu 3 Deprem su baskını zehir kasırga toprak kayması arı saldırısı ve göktaşı felaketlerini kullan. Sarsıntı sırasında karşınızdaki binaya geçmek sandığınız kadar kolay olmayacak. Deprem sırası ve sonrasında yapılması gerekenleri Kırmızı renkli halkalar.

Yön tuşları ile arazi üzerinde motorsikletinizi yönetebilirsiniz. Deprem yolcusu üzerinde yolculuk eden engelli ve zorlu motor oyunları ustası sürücümüz bu sefer canını ve motorunu kurtarmak için kullanmaktadır. Rockstar Games attığı sağlam adımlarla özellikle son birkaç yılın en sevilen oyun stüdyolarından biri haline geldi.

Dinozor Sarsıntısı Oyunu Oyna. Araba araba sürme oyunu 2012 oyunları 2012 yılı oyunları büyük afet oyunları maya takvimi oyunu deprem oyunu Trafik Kontrolü trafik kazası olmaması için arabaların hızlarını kontrol edeceksiniz arabalar. Oyun başlangıç ekranında sınıfta oturan talihsiz çocuk sizsiniz.

Koşturup koşturup üzerine atlayıp oynuyorsunuz. İster rüzgar estirin isterseniz yağmur yağdırın isterseniz deprem yaratın. Oyunu mause ile oynayın.

Depremden kaçış oyununda bulunduğunuz binadan kurtulmak için yapmanız gereken tek şe karşınızdaki binaya zıplamak. Deprem sırası ve sonrasında yapılmaması gerekenleri anlatır. Oyunda kontrolleri Mouse ile yapılmaktadır.

Topladığınız yakut ve dişlilerle arabanızı modifiye edebilir veya faydalı aksesuarlar alabilirsiniz. Süper hızlı adama yıkılan binalardan kaçmasına yardım edin. Oyunda kontrolleri MOUSE kullanarak sağlayabilirsiniz.

Play Oyun web sitesi ziyaretçilere ücretsiz oyunlar bedava oyunlar sunarak bedava oyun ücretsiz oyun oynanmasına imkan veriyor. Depremden kurtulabilmek için yapmanız gereken tek şey deprem sırasına bulunduğunuz binadan kurtulmak ve diğer binalara geçmek. Tüm kullanıcıların verileri.

Ard arda birçok kere deprem felaketini yaşayan Şili hakkına yardım etmek üzere Uniced sponsorluğunda hazırlanan oyundan elde edilen tüm gelir. En küçük bir hata veya yanlış karar ile yolunuz erken biter. Doğal Afetler 4 oyunu çözümü için sayfamızdaki çözüm videosu kısmından nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz.

Oyun ne yazık ki Türkçe. Bu oyunda deprem anında yapılması gereken doğruları öğretmek amaçlı hazırlanmış. Yumurtalar kırılmazsa bölümü geçemezsiniz.

Oyun ne yazıkki türkçe değil ancak herşey anlaşılır ve net. Bir market arabası çaldınız. Bu yüzden yolculuk boyunca fazladan.

Deprem Tatbikatı Oyunu 287 kez oynandı. Yön tuşları ile arazi üzerinde motorsikletinizi yönetebilirsiniz. Burası benim oyun kanalım.

Oyundaki cezalar ve ödüller şöyledir. Havada takla atarak turbo enerjinizi yenileyebilirsiniz. Fakat bu oyun size eğlence ve keyiften çok eğitim amaçlı düzenlemiş bir yapısı vardır.

Yumurta kırma oyununda amacınız ekranda gördüğünüz tüm yumurtaları sol üst köşedeki doğal afetleri kullanarak kırmak. Oyunu oynayabilmeniz için Adobe Flash eklentisinin yüklü olması veya.


3d Araba Yarisi Araba Araba Yarisi Oyun


Disney Pixar Cars Game Complete W Manual For Playstation 2 Disney Pixar Cars Playstation Pixar Cars


Pin By Android Game On Offroad Gameplay Police Car Chase Chasing Cars Car Games


Mcqueen Cars 3 Disney Game Color Games Simsek Mcqueen Cars Gta V D Disney Games Mcqueen Cars 3 Color Games


Crash Of Cars Hack Is Online Generator Created To Make The Game Easier For You This Hack Generator Allows You To Add Resource Car Hacks Play Hacks Game Cheats


Posting Komentar untuk "Araba Deprem Oyunu"